free hit counter
Weekelijkse bewuste ademhalingsessies te Vlaardingen, Zuid-Holland

Bewuste ademsessies

Wekelijkse bijeenkomsten op woensdagen van 18.30 tot 19.30 uur.
Met mogelijkheid tot theedrinken na afloop
In 2009 heb ik haar voor het eerst ontmoet in Egypte, Norma Delaney, een krachtige, ondernemende, bewuste en compassievolle dame. Zij woonde in Colorado, waar ik haar regelmatig heb bezocht, nu wonende in Californië. Toen had ik geen idee wat zij bij mij wakker zou maken. Nog steeds ben ik elke dag dankbaar dat zij in mijn leven is gekomen. Al 10 jaar lang heeft Norma door middel van trainingen en privé sessies mij bijgestaan in een reis naar binnen. Zij heeft mij geleerd door middel van de bewuste ademhaling om bewust contact te kunnen maken met mijn intuïtie, mijn bovenbewustzijn, mijn ziel. Met geduld, liefde en wijsheid heeft Norma mij begeleid door de diverse processen van ontwaken heen. Keer op keer weer het verschil laten voelen tussen mijn verstand en mijn gevoel. Spelenderwijs heb ik mogen ervaren dat hoe meer ik in contact kom met de diepere lagen in mij, ik steeds meer oude
stukken van mijzelf mag integreren en ik meer en meer een eenheidsbewustzijn mag ervaren. De bewuste ademhaling is een zeer krachtige tool. Het brengt je meer in verbinding met jezelf en daardoor met de wereld om je heen. Door elke dag aandacht te besteden aan deze ademhaling heb ik meer en meer liefde en compassie ontwikkeld. De bewuste ademhaling geeft het verstand de mogelijkheid om even opzij te stappen en biedt daardoor ruimte voor ontspanning, creativiteit, flow, (her)verbinding en healing maar vooral om te zijn wie je bent. Compleet en uniek! Angst verdwijnt, verbinding ontstaat. Door de bewuste ademsessies geef ik eenieder de mogelijkheid om de reis, die ik vele jaren geleden ben begonnen, met mij mee te lopen. Geef jezelf de ruimte om je ziel meer toe te laten. Zij helpt jou liefdevol door alle ontwakingsprocessen heen. Stap voor stap, en adem voor adem.

Waaruit bestaat een Bewuste Adem les?

  • default_title

    Energetisatie oefeningen en lichte yogahoudingen

  • default_title

    Concentratie oefeningen

  • default_title

    Ademhalingstechnieken en meditatie

  • Show More
Stacks Image 870800
Lidmaatschap Yogacentrum Vlaardingen € 20,- / maand

(Maandelijks via automatische incasso, gebaseerd op circa 1 les per week, 1 maand opzegtermijn)

+

Leden-strippenkaart 4 yoga-, adem- of meditatielessen € 31,- (6 weken geldig)
Leden-strippenkaart 10 yoga-, adem- of meditatielessen € 63,- (14 weken geldig)

Het gebruik van strippenkaarten voor de yogalessen, ademlessen of de meditatielessen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De strippenkaart vervalt automatisch als de geldigheidsdatum is overschreden en tevens komen onopgemaakte lessen hiermee automatisch te vervallen. Er vindt geen restitutie plaats op onopgemaakte strippen.

Strippenkaarten kun je niet via deze website aankopen. Wanneer de proefles bevallen is wordt men via een persoonlijk account uitgenodigd voor het aankopen van de gewenste strippenkaart binnen ons online systeem.

De bewuste ademsessies worden geleid door Silvia Tomaello. Indien je meer informatie wenst bel Silvia op: 0610 - 698 986. Locatie: Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Voor meer info afgeschermd
Stacks Image 47243

Adem mee!

Bewuste ademhaling is de weg naar compassie

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 870877
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986