Web Analytics
Voedselcombinatieleer 4-weken menu

4-Weken Menu volgens de Voedsel Combinatie Leer

Ondersteun je spijsvertering en dus je gezondheid
De voedselcombinatieleer is een vorm van eten die al meer dan honderd jaar bekend en succesvol is. Deze leer is gebaseerd op de verschillende verteringsmilieus in ons spijsverteringstelsel. Diverse voedingstoffen vereisen een ander verteringsmilieu in de maag. Wanneer men weet welke voedingsgroepen goed met elkaar combineren dan optimaliseren wij automatisch onze spijsvertering. Het gevolg is dat ons lichaam minder energie verbruik om ons voedsel te verteren en deze energie krijg je terug om te leven. Tevens produceert het lichaam minder afvalstoffen, dus minder verzuring, minder spierpijn na het sporten en een flexibeler lichaam. Wanneer je overgewicht hebt zul je merken dat je met de voedselcombinatieleer automatisch terugkomt op je natuurlijke lichaamsgewicht. Je kunt alles blijven eten wat je nu eet en ook nog
in de zelfde hoeveelheden, alleen combineer je de voedingsmiddelen anders. Het denken zal helderder worden en je lichaam voelt schoner aan. De VCL verdeelt voedingsstoffen in vijf groepen namelijk: koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en suikers. Niet alle groepen gaan goed samen volgens de VCL. Er is nog een extra groep en dat is groente en rauwkost, deze groep kun je overal mee combineren. Bij overgewicht zul je merken dat je als vanzelf gewicht verliest wanneer je volgens deze methode eet. Nooit meer een opgeblazen gevoel na de maaltijd! Nooit meer uitbuiken op de bank! Kom vanzelf terug op je ideale gewicht zonder te lijnen! In Silvia’s 4-weken menu staat alles uitgelegd over de VCL tezamen met vele recepten. Een 4-weekse leidraad waarmee je direct kunt starten met de voedselcombinatieleer.
VCL 4-Weken menu € 15,-
Stacks Image 29115
Vul je gegevens in via het inschrijfformulier en betaal via het betaalverzoek in de toegestuurde bevestigingsmail. Het menu kun je daarna direct downloaden.
Ondersteun je spijsvertering, verkrijg meer energie en kom op je natuurlijke gewicht

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 29089
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986