Welkom op Foodfun

Alles over voeding en bewustzijn
Voedsel is de brandstof voor ons lichaam. Ons lichaam heeft bepaalde hoeveelheden voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Het is dan ook belangrijk om elke dag aandacht te besteden aan wat we eten en drinken. Ik ben een echte levensgenieter en kan intens genieten van het vele voedsel wat er door moeder natuur aan ons aangeboden wordt. Voor mij betekent het bereiden van voedsel creativiteit, genieten en plezier. Via deze pagina's wil ik graag mijn enthousiasme delen over 'bewust eten'. Er is ontzettend veel aanbod aan voedingsmiddelen. Zo veel dat we soms niet eens weten wat we moeten kiezen.
Veel mensen kunnen wel beamen dat veel eten vaak samen gaat met overgewicht. In mijn leven heb ik nog nooit aan een dieet gedaan want dit staat voor mij voor 'beperking' of 'iets niet mogen'. De kunst is om ongehinderd te kunnen eten en tegelijkertijd je ideale gewicht te behouden of te bereiken. Het combineren van de juiste voedings middelen heeft er voor gezorgd dat ik zonder moeite en inspanning in enkele maanden vele kilo's ben verloren en ben aangekomen op mijn ideale gewicht en niet te vergeten de hoeveelheid extra energie en levenslust die ik heb gekregen door mijn bewuste houding ten op zichten van mijn voeding.
Meer energie
Bewust eten betekent niet alleen gezonde en lekkere voeding. Het betekent ook dat je jouw spijsvertering ondersteunt waardoor je meer energie overhoud om te leven.
Stacks Image 10654

Bewuste recepten

Heldere geest
Bewuste voeding heeft niet alleen een positieve invloed op je fysieke lichaam maar ondersteunt ook je persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling.