Workshop voeding en bewustzijn

25 augustus 2018 10.00 - 16.30 uur

Ondersteun je spijsvertering, verkrijg meer energie en kom op je natuurlijke gewicht
Voeding en bewustzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het een kan niet zonder het ander. Middels deze workshop vertellen Michel en Silvia hoe je met behulp van de voedselcombinatieleer lichaam en geest kunt ondersteunen. Wanneer je een optimale spijsvertering hebt, heeft het lichaam minder energie nodig om het voedsel te verteren en deze energie houd je hiermee over om te leven! Tevens produceert het lichaam minder afvalstoffen, wordt het denken helderder en kom je automatisch terug op je ideale gewicht. Tevens kunnen aanwezige buikklachten verdwijnen. Allemaal facetten die een goede gezondheid ondersteunen.
Gedurende deze dag bespreken we onder meer het spijsverteringsstelsel, de basis principes van de voedsel combinatie leer (VCL), lichaamsverzuring, zuur/base evenwicht, de verschillende voedingsstoffen, bewust eten en wat ademhaling en meditatie kunnen bijdragen aan meer geestelijke en lichamelijke balans. Aan het einde van de dag krijg jij Silvia’s foodfun 4-weken menu mee naar huis, een leidraad waarmee je direct mee slag kunt. Wil jij je gezonde voeding ondersteunen middels bewustzijn of visa versa, kom dan naar deze boeiende workshop!
Stacks Image 29072

Bekijk de reviews

De dag is geheel verzorgd
Incl. uitgebreide lunch volgens de VCL.

Heb je vragen over deze workshop?
Stel deze dan via e-mail aan "afgeschermd".

De workshop wordt gehouden aan het:
Buizengat nr 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Maximaal 8 deelnemers.

Heldere geest
Bewuste voeding heeft niet alleen een positieve invloed op je fysieke lichaam maar ondersteunt ook je persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling.
Stacks Image 10654