free hit counter
Quantum healing hypnotherapie Mind-body medicine

QHHT NEDERLAND

Quantum Healing Hypno Therapie (QHHT)

Mind-Body Medicine

De Quantum healing hypnotherapie is een bijzondere methode waar door middel van diepe ontspanning contact kan worden gemaakt met het bovenbewustzijn van de mens. Het bovenbewustzijn is een soort data bank waar alles ligt opgeslagen wat ooit als ziel is ervaren of meegemaakt. De Quantum healing hypnotherapie sessie geeft je de mogelijkheid om oude sluimerende zaken vanuit het verleden of zelfs vanuit vorige incarnaties, objectief te kunnen observeren.
Ervaringen van toen die onopgemerkt in het huidige leven nog steeds stagnaties of problemen kunnen veroorzaken. Het bovenbewustzijn weet exact welke informatie belangrijk voor je is voor je verdere groei en ontwikkeling en zal deze dan ook compassievol aan je tonen. Michel of Silvia zullen de sessie begeleiden en de juiste vragen stellen aan jouw innerlijk om je op de best mogelijke manier te voorzien van de kennis en wijsheid die je vooruit stuwt in het leven.
Een totale sessie duurt gemiddeld 4 uur. De quantum regressie zelf duurt ongeveer 90 minuten en na de sessie bespreken we met elkaar wat je hebt ervaren en plaatsen we de laatste puzzelstukjes op zijn plaats indien dit nog nodig is.
Een Persoonlijk Intensief is een diepgaande en openende ervaring waarmee je toegang krijgt tot de diepere lagen in jezelf. voor meer info over dit consult stuur een e-mail naar “PImail” of bel ons op een van de onderstaande telefoonnummers.
Met een QHHT sessie verbind je jezelf met de wonderlijke wereld van het Innerlijk tussen waak en slaap in. Een quantum hypnose sessie duurt gemiddeld tussen de 3 à 3,5 uur en bestaat uit een therapeutisch gesprek en de quantumhypnose zelf. Het gesprek vindt plaats om de energie voor de sessie neer te zetten. Michel en Silvia zijn tussen 2013 en 2015 persoonlijk opgeleid door Dolores Cannon als level-2 practitioners.
Neem een lijst mee met de persoonlijke vragen waarin je graag inzicht wilt verkrijgen en een lege USB stick voor het overzetten van de opname van de sessie.

Of neem contact op: Silvia 0610-698986

Info over een QHHT sessie
 • default_title

  Heb je vragen over een QHHT sessie? Stuur dan een mail naar qhht of bel ons. 

 • default_title

  Vul je gegevens in via het gegevensformulier waarna we een afspraak kunnen plannen.

 • default_title

  Een sessie duurt circa 3,5 uur en de investering bedraagt voor particulieren € 320,- incl Btw en voor zakelijke clienten excl Btw.

 • default_title

  Betalingen direct na het consult d.m.v. contante betaling of Pin.

 • default_title

  Een sessie kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren hierna zal bij afwezigheid de afspraak in rekening worden gebracht.

 • default_title

  Neem mee: Een lijst met persoonlijke vragen waarin je graag inzicht wilt verkrijgen en een lege USB stick voor de opname van de sessie .

 • default_title

  Bij het maken van een afspraak stemt u in met de algemene voorwaarden van de praktijk.

 • default_title

  Praktijkadres: Buizengat 10, 3134 AG Vlaardingen. Kijk hier voor de parkeerinfo

 • Show More
Lees review
Ik wilde nog even laten weten dat ik het heel stoer vond van mijzelf dat ik deze sessie heb geboekt. Wat was dat bijzonder zeg! Ik zal deze ervaring nooit meer vergeten! Alsof de beelden die ik in de ontspanning mocht zien op mijn netvlies zijn geprint. Ik voel mij geweldig en begrijp nu het waarom op al mijn vragen. Nogmaals; bedankt! Sandra T.

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 967610
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986