Web Analytics Made Easy -
StatCounter
6 daagse retraite in Toscane

De essentie van verbinding

6 daagse beleving van 17 t/m 22 juni 2019

All inclusive
Deze retraite staat in het teken van de solstice of zonnewende van 21 juni 2019. De dag waar de zon het meest noordelijke puntje van de aarde bereikt en precies boven de Kreeftskeerkring staat zodat wij in Europa de langste dag van het jaar ervaren. Onze zon is een krachtig fenomeen in ons leven want het is de bron ons bestaan. Onze zon is de uiterlijke representatie van onze innerlijke zon, de verbinding met onze Goddelijke vonk. In de oudheid werd al geschreven; “Zo boven zo beneden”, een mystieke spreuk van de ingewijden als herinnering aan de onzichtbare link van manifestatie tussen ons innerlijk en de uiterlijke wereld. Alchemie is een oude mystieke leer en zoektocht om lood in goud te kunnen veranderen en staat bekend als een metafoor voor een diep innerlijk transformatie proces. Lood en goud staan symbool voor respectievelijk het materiële of het stoffelijke en het geestelijke, of goddelijke beginsel van een mens. Je kunt als mens tegen de wetten van je eigen natuur in leven,
maar net als bij het negeren van de zwaartekracht heeft dit uiteraard voor ons als mens directe gevolgen. Leven in harmonie met je innerlijke “Zon” of verbinding brengt als vanzelf harmonie, balans en flow terug in het leven. Het brengt groei en expansie, een dieper begrip van wie we werkelijk zijn, samen met de inzichten hoe we ons leven op een geïnspireerde manier kunnen transformeren en uitbouwen. Ontdekken op welke gebieden in je leven jij de natuurlijke flow van welbevinden tegenhoudt. Gedurende onze retraite week zullen Michel en Silvia door middel van zelfbewustzijnslessen, yoga, meditatie, ademwerk, wandelingen en excursies jou begeleiden om je eigen “Zon” beter te leren kennen. De Toscaanse streek Lunigiana heeft van nature een ondersteunende en voedende energie waarin je jezelf verder kunt ontdekken, inzichten verkrijgen, verbinding maken met de diepere lagen in jezelf en waar gewenst, transformeren in een verbeterde versie van jezelf.
Zelfbewustzijnstraining ondersteund door energetiserende yogalessen
Gecombineerd met prachtige natuur, mooie wandelingen en excursies
6 daagse retraite
Het schilderachtige landschap van Lunigiana strekt zich uit tussen Toscane en Ligurië, door de Apennijnen, daar waar de rivier Magra de zee ontmoet. Dit is een magisch oud land, vol kastelen, middeleeuwse stadjes en dorpen en betoverende schoonheid, waar u ook maar kijkt.

Het oude pelgrimspad Via Francignena doorkruist Lunigiana. Wandel een paar uurtjes over het pad en geniet onderweg van de authentieke natuur en de prachtige uitzichten of vergezichten.

De inheemse keuken van Lunigiana is een verrassende traktatie. Vele traditionele en authentieke streekgerechten worden geserveerd gedurende onze retraite week.
thex Created with Sketch.
Een wandelpad is nooit het zelfde,
onze wandelingen zijn lekker actief in een heuvelachtig landschap.
Ons verblijf in Pozzo di Mulazzo
Ons retreat centrum ligt op een schitterende locatie in het Noord-Toscaanse heuvellandschap nabij Pontremoli. Omgeven door wijngaarden, uitzicht op de Appenijnen, rust en veel natuur is deze locatie een ideale plek om te genieten, bij jezelf te komen en in bewustzijn te groeien. Onze locatie wordt gerund door Familie Galanti die uitblinken in hun kookkunsten en gastvrijheid.

Alle maaltijden zijn volgens Toscaanse traditie en daardoor is het diner een avondvullend programma. We genieten gezamenlijk de lunch en na de lunch is er tijd voor ontspanning. Dit kan individueel of in de vorm van gezamenlijke activiteiten. Er is voldoende natuur en ruimte om je terug te trekken als je hier behoefte aan hebt. Tevens is er een buitenzwembad aanwezig als je van beweging en water houdt. Om een persoonlijke benadering te waarborgen is de groep niet groter dan 12 personen.
Beleef met ons de magie van het rustige Noord-Toscaanse heuvellandschap
retraite 2049
retraite toscane 2019
toscane 2019
Centre for conscious creation
Buizengat 10 - 3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986