Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG
Stacks Image 723657

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

UW PRIVACY

Voor een goede financiële administratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat wij als uw trainers, een dossier aanleggen. Uw dossier bevat gegevens zoals uw naam, adres, woonplaats, email adres, telefoonnummer en overige verstrekte informatie. Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij: zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, er voor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als trainers hebben wij als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

De gegevens uit uw dossier worden hoofdzakelijk gebruikt voor administratieve doeleinden. Tevens wordt uw email adres gebruikt voor informatieverstrekking over belangrijke en lopende zaken. Als wij vanwege een andere reden gebruik willen maken van uw gegevens, dan zullen wij u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Bij het boeken van een retreat stemt u automatisch in met ons beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming en onze algemene voorwaarden.
Q
Centre for conscious creation
Buizengat 10 - 3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986