Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Beschrijving 6 daagse retraite in Toscane

De essentie van verbinding

Maandag 17 t/m zaterdag 22 juni 2019

Yoga en Mind-body Training
De Mind-body lessen worden vormgegeven rond inspirerende thema’s die persoonlijke groei en verbinding mogelijk maken. Door jezelf te leren ontspannen en focussen geef jij jezelf de ruimte om oude aspecten die je niet meer ondersteunen te integreren en maak je automatisch ruimte voor een nieuwere versie van jezelf. De yoga lessen vinden in de ochtend plaats vóór het ontbijt en zijn bedoeld als ondersteuning van de persoonlijke processen die omhoog borrelen gedurende dit retreat. De ochtend yoga, de adem, ontspanning en
Adem, Meditatie en Wandelingen
meditatie brengen ons meer levensenergie, zetten het lichaam in beweging en kalmeren de geest waardoor loslaten, toelaten en integratie soepel zullen verlopen. Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om deze lessen bij te wonen. Ieder kan de yoga op eigen niveau beleven. De yoga matten zullen op ons retreat aanwezig zijn maar je mag natuurlijk ook je eigen mat meenemen. De wandelingen die we ondernemen verbinden je direct met moeder aarde en zijn een fantastische ondersteuning tijdens het proces van zelfontdekking.
Onderwerpen Mind-body training
  • default_titleBewustwording van onze innerlijke Bron.
  • default_titleDe relatie met jezelf onderzoeken en verbeteren.
  • default_titleDe essentie van onze angsten.
  • default_titleAspecten en sub-persoonlijkheden.
  • default_titleHerkenning en integratie van aspecten.
  • default_titleDe kracht van waardering ervaren.
  • default_titleImplementeren van gezonde leefgewoonten.
  • Show More
Gigliola Galantie Saudon
Dag 1 - Maandag 17 juni
Om 14.45 wordt je opgewacht door Michel en Silvia op Pisa airport, waarna we gezamenlijk vertrekken richting onze retraite lokatie. Onderweg maken we een verfrissende stop voor bijvoorbeeld een “echte” cappuccino of een tongstrelende gelato in de historische vestingstad Pontremoli.

Na deze sfeervolle onderbreking rijden we omhoog de bergen in naar het prachtige complex waar we verblijven. Hier worden we opgewacht door familie Galanti die onze kamers zal toewijzen. Tijd voor kennismaking en verkenning en eventueel een verfrissende duik zodat we in de avond met elkaar een sfeervolle Toscaanse maaltijd zullen vieren en de retraite inluiden.
Stacks Image 93362
Leerzaam ontspannen
Dag 2 - Dinsdag 18 - t/m - Dag 4 - Donderdag 20 juni
Om 07.30 uur ben je welkom voor een 60 minuten durende meditatieve, energetiserende en ondersteunende Toscaanse hatha yogales die in de openlucht zal plaatsvinden. Aansluitend zal de “colazione” (het ontbijt) klaar staan om de dag goed op te starten. De twee en een half uur durende Mind-body training zal om 10.00 uur aanvangen tot een halfuur voor “il pranzo” (de lunch) om circa 13.00 uur.

Na de lunch, rond de klok van twee, ben je welkom voor een buitenactiviteit welke kan variëren van een inspirerende wandeling, een boeiende excursie, of een reflectieve stilte-wandeling. Meestal zijn we rond 17.00 uur weer terug op ons complex waarna je kunt doen wat je wilt. Het authentieke “cena” (het diner) zal rond 20.00 uur de dag compleet maken.
Stacks Image 93360
Beleef met ons de solstice
Dag 5 - Vrijdag 21 juni (Solstice)
Het is vandaag de dag van de solstice ook wel zonnewende genoemd. De langste dag van het jaar en is altijd een zeer bijzondere dag waar de energieën hoog zijn om je opgedane ontdekkingen, inzichten, voornemens en nieuwe ideeën voor de toekomst te verankeren en het “oude” voorgoed los te laten.

Vandaag ontbijten we iets vroeger en schuift de yogales naar de namiddag. Op deze bijzondere dag willen wij zoveel mogelijk buiten zijn en hebben we een prachtige excursie in en langs de Gordana rivier en kloof in Lunigiana onder leiding van een ervaren gids.

In de avond genieten we gezamenlijk een sfeervol afscheidsdiner.
Stacks Image 93358
Dagelijkse yogalessen Toscane
Dag 6 - Zaterdag 22 juni
Vandaag hebben we om 07.30 uur de afsluitende Toscaanse yogales van deze retraite waarna we nog één keer met elkaar ontbijten. Rond 12.30 uur brengen Michel en Silvia je vanuit Pozzo terug naar Pisa airport zodat je tijdig kunt inchecken voor de terugvlucht naar Nederland.
Stacks Image 93364
Wijzigingen voorbehouden
Stacks Image 93284
Stacks Image 93276
Stacks Image 93280
Stacks Image 93272
Centre for conscious creation
Buizengat 10 - 3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986