Verhoog je vibratie of trilling

Het hele universum is opgebouwd uit bewustzijn, energie en materie. Vanuit de moderne wetenschap weten we dat alle materie niets anders is dan een expressie van energie. Ogenschijnlijk solide voorwerpen zijn niets meer dan een dans van voor het oog onzichtbare wervelende moleculen, atomen, elektronen, protonen en neutronen met een oneindige ruimte of leegte er tussenin. Je kunt zeggen dat bewustzijn vibratieloze energie is en tegelijkertijd dat energie vibrerend bewustzijn is. Ons bewustzijn creëert een matrix van energie van waaruit alles in de derde dimensie in manifestatie kan worden gebracht (gedacht).
Levenskracht, energie, prana, qi of chi zijn verschillende benamingen vanuit verschillende stromingen waarmee wordt aangeduid dat vibrerende levenskracht het voertuig is van bewustzijn. Het maakt niet uit of deze levenskracht nu ons verstand is, ons lichaam, een object of elke andere vorm van energie, het gedraagt zich als het medium van bewustzijn. Des te hoger het bewustzijn hoe hoger de vibratie. Wanneer iets in vibratie wordt verhoogd zal automatisch ook het bewustzijn toenemen. Op deze wijze kun je bijvoorbeeld met de ondersteuning van symbolen, kristallen of geuren je eigen vibratie of die van je voedingsmiddelen verhogen.
Alle materie heeft bewustzijn van een steen tot aan de mens zelf. Er zijn hierdoor vele mogelijkheden om de vibratie van ons voedsel, water, lichaam en geest op positieve wijze te beïnvloeden. Deze verhoogde vibratie heeft onherroepelijk een krachtige uitwerking op onze gezondheid, onze gedachten en ons welzijn.
Stacks Image 93035
Centre for conscious creation
Michel & Silvia Tomaello