Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Algemene voorwaarden webwinkel

Met het aankopen van producten in onze webwinkel stemt u automatisch in met onze algemene voorwaarden

1. IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Naam: Centre for conscious creation.
Vestigingsadres: Buizengat 10, 3134 AG Vlaardingen.
Telefoonnummer: 0653-848541 / 0610-698986 (elke werkdag van 08:00 tot 17:00 uur)
E-mailadres: info@vibratieverhogend.nl
KvK-nummer: 71827781
Btw-nummer: NL858864939B01

2. ARTIKELEN, PRIJSOPGAVE EN OVEREENKOMSTEN

Alle producten en prijzen zijn vrijblijvend en het Centre for conscious creation behoudt zich het recht voor om de prijzen en voorwaarden te wijzigen of een artikel uit het assortiment te nemen. Een overeenkomst komt slechts tot stand na betaling van de bestelling. Mocht een artikel onverhoopt toch niet op voorraad zijn kan de bestelling door Centre for conscious creation geannuleerd worden. Indien dit het geval is wordt het betaalde bedrag binnen twee weken teruggeboekt.

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten en vergissingen.
Een overeenkomst komt slechts tot stand door betaling via iDEAL of Bancontact/MisterCash
De factuur/orderbevestiging wordt direct na het plaatsen van de bestelling verstuurd naar het door de koper opgegeven e-mailadres. Centre for conscious creation is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van de factuur/orderbevestiging van de bestelling.

3. RECLAMES EN AANSPRAKELIJKHEID

De koper is verplicht de bestelling onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te inspecteren.
Aankopen via de webshop kennen een herroepingsrecht van 14 dagen na ontvangst. Gedurende deze termijn mag de klant gebruik maken van dit recht. Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met aftrek van de gemaakte behandeling- en portokosten. De kosten voor het retourneren van de bestelling/product(en) zijn voor rekening van de koper.

4. VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN

Het product mag niet gebruikt zijn en moet nog verkoopbaar zijn. Het product moet onbeschadigd retour gestuurd worden.
In geval van een retourzending dient U voor de verzending schriftelijk (per e-mail) hierover contact met Centre for conscious creation op te nemen.

5. EIGENDOMSOVERDRACHT

Na volledige betaling is het product eigendom van de koper. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de verzending op koper over.
Het product wordt aangetekend/verzekerd verzonden via Post NL. Wij zullen het met grote zorg goed verpakken, maar eventuele schade en/of vermissing tijdens transport dient u zelf bij post NL te verhalen. Op de aankopen in de fysieke winkel kennen geen herroepingsrecht en hier is de koop definitief na betaling.

6. MEERDERJARIGHEID

Elke koper verklaart meerderjarig te zijn of te zijn bijgestaan voor de bestelling door een meerderjarige.

7. LEVERTIJD

Bestelde producten bij Centre for conscious creation worden zo snel mogelijk verstuurd.
De levering van de producten geschiedt op het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan koper. We proberen dat zo veel mogelijk binnen drie werkdagen te doen, maar de koper kan hieraan geen rechten ontlenen.

Mocht het, om welke reden dan ook, langer gaan duren dan zullen we contact met de koper opnemen.
Centre for conscious creation stuurt bij het verzenden van iedere (na)levering een bevestiging hiervan naar het door de koper opgegeven e-mail adres. Centre for conscious creation is niet aansprakelijk voor het eventueel niet ontvangen van deze e-mail door de koper.

8. OVERMACHT

Ingeval van overmacht heeft Centre for conscious creation het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de geplaatste bestelling door koper op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door koper dit schriftelijk mee te delen en zulks zonder Centre for conscious creation gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.


Bij een aankoop in onze webwinkel stemt u automatisch in met ons beleid inzake onze algemene voorwaarden en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Stacks Image 695643
Q
Stacks Image 695702
Centre for conscious creation
Michel & Silvia Tomaello