Authentieke Andara Kristallen

Andara Kristallen Nederland

Andara kristallen zijn een tamelijk nieuw fenomeen. Ondanks dat deze bijzondere kristallen al eeuwen lang gebruikt worden door ingewijden, priesters en priesteressen in vele religieuze en spirituele stromingen, is deze hoge trilling nog niet geschikt voor de grote massa, maar dat begint langzaam te veranderen.

Andara was in de oudheid met name een kristal voor de alchemisten en werd ook wel benoemd als de steen der wijzen. De combinatie van edelsteen en kostbare edelmetalen kon een ingewijde een hogere staat van bewustzijn laten ervaren.

Doordat in onze huidige tijd steeds meer mensen in bewustzijn en vibratie groeien komen er steeds meer andara kristallen door natuurfenomenen uit de aarde naar de oppervlakte. Andara kristal is een obsidiaan-achtig (vulkaanglas) kristal met fenomenale kracht en schoonheid. Een andara kristal bezit buitengewone metafysische eigenschappen.
Tussen 1995 en 2001 zijn er in het Californische High Sierra gebergte op het “high energy vortex” landgoed van een sjamanistische medicijnvrouw, grote hoeveelheden andara kristallen door aardbevingen naar de oppervlakte gekomen. In vele vormen, maten en kleuren. Ieder kristal met zijn eigen specifieke eigenschappen, eigen karakter, unieke schoonheid en buitengewoon krachtig. De opdracht die de medicijnvrouw ontving was om deze bijzondere kristallen te gebruiken voor healing-doeleinden en tevens deze kristallen te verspreiden zodat er een groter grit of matrix ontstaat die de mens helpt naar een hogere vibratie en ondersteunt in de ontdekking van hun eigen goddelijkheid.

De plaatsen waar andara kristallen worden gevonden zijn zeer rijk aan mono-atomaire metaal elementen als goud, zilver, iridium, rodium, chroom, platina en nog zo’n 60 andere mono-atomaire varianten. Dit mineralen complex wordt door enorme hitte van bijvoorbeeld vulkanisme, meteoor inslag of bliksem, getransmuteerd in een mono-atomair kristal.
Een andara kristal is inspirerend en een krachtige “healing tool” die op zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau werkzaam is. Andara assisteert in het loslaten van ongewenste energieën en brengt “waarheid” terug in je leven door het ondersteunen van een verhoogd universeel goddelijk bewustzijn.
Authentieke Andara Kristallen
Stacks Image 363
Stacks Image 365
Andara kristallen online
Mono-atomair
Mono-atomaire metalen worden ook wel "etherium", “prima matra” of heilige materie genoemd. Mono-atomaire metaal elementen, waaruit een andara wordt gevormd, gedragen zich heel anders dan gewone metaal elementen. Mono-atomair goud bijvoorbeeld is een heel fijn wit poeder dat niet veel weegt terwijl gewoon goud een hoog soortelijk gewicht heeft.
online andare webwinkel nederland
De wetenschap
De wetenschap leert ons de drie toestanden waarin materie zich kan voordoen namelijk; gasvormig, vloeibaar en vaste toestand. Nieuwe ontdekkingen spreken over een vierde toestand die “mono-atomair” wordt genoemd. Deze toestand heeft quantum-achtige eigenschappen. Mono-atomaire elementen hebben andere eigenschappen dan de gangbare metaal elementen en je kunt deze mono-atomaire eigenschappen kenmerken als:

- Een zeer hoge vibrationele energie (atomic spin rate).
- Licht fotonen die in en uit manifestatie schieten.
- De vibratie kan eenvoudig worden overgebracht naar andere objecten .
- Bezitten “prima matra” of metaal elementen van de hoogste vorm.
- Bezitten supergeleidende eigenschappen.
- Tarten de zwaartekracht.
- Ruimte-tijd manipulatie.
- Worden al sinds mensenheugenis gebruikt om het bewustzijn te verhogen.

Overigens zijn deze Mono-atomaire eigenschappen niet te meten met onze huidige meetapparatuur maar wanneer je contact maakt met het andara kristal voel je gelijk het onmeetbare.
authentieke andara
Is mijn andara authentiek?
Het is niet moeilijk om andara kristallen te onderscheiden van andere kristallen, vulkanisch glas, natuurglas of glas door de mens zelf vervaardigd. De energie van een andara is erg sterk en vele malen krachtiger dan dat van obsidiaan, andere kristallen of gewoon glas. Dit is handig om te weten en wanneer een “zogenaamd” andara kristal doods aanvoelt, het waarschijnlijk een imitatie is. Het mist de vibrerende kracht van een echt andara kristal.
krachtige andara kristallen
Wat kun je ervaren?
De energie van een andara kristal werkt specifiek op de hogere energiecentra of chakra’s. Gedachten krijgen een krachtigere focus waardoor het proces van de manifestatie van gedachtenenergie (intentie) in materie wordt versterkt. Het vibrationele verschil tussen de trilling van de gedachte en het object van gedachte wordt verminderd waardoor de tijd die nodig is om verlangens te manifesteren eveneens wordt gereduceerd.

Velen ervaren een grote verruiming op het niveau van waarneming ver voorbij de gangbare zintuigen. Intuïtie neemt toe alsook de mogelijkheid van telepathisch contact met anderen mensen of wezens. De verbinding met de ziel of het hogere zelf wordt versterkt waardoor meer eenheid, harmonie en vreugde kan worden ervaren.

Een andara kristal is inspirerend en een krachtige “healing tool” die op zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau werkzaam is. Andara assisteert in het loslaten van ongewenste energieën en brengt “waarheid” terug in je leven door het ondersteunen van een verhoogd universeel goddelijk bewustzijn.
De vibratie verhogende eigenschappen
Een Angel Aura Cosmic Ice
Een Angel Aura Cosmic Ice kristal staat voor oneindige expansie in tijd en ruimte, onmetelijk en harmonieus. Helder wit is de kleur dat elke realiteit doordringt en tijd en ruimte overstijgt waardoor onze Goddelijke natuur zich openbaart.
Gem Solaris
Een Gem Solaris kristal met zijn geel, gouden stralen van de zon verhoogt iedereen in vibratie die in zijn aanwezigheid is. Deze Andara staat bekend als de boodschapper van het Goddelijke en ondersteunt ook daadwerkelijk de verbinding met de bron. Dit kristal versterkt iemands karakter en verhoogt de intuïtie. Een solaris Andara is ook verbonden met Helios onze zon, de bron van alle leven op aarde en tevens databank van alles in ons zonnestelsel.
Indigo Elestial  Sapphire
Een Indigo Elestial Sapphire kristal is een kanaal van de blauw straal afkomstig uit het hart van het universum en draagt de frequentie van het Christusbewustzijn. Zijn vibratie is holografische vertegenwoordiging van het huidige moment. De missie van deze Andara is het helpen ontwaken en herinneren van de zoekenden en hen informeren over hun doel en missie hier op aarde als lichtwerker.
Soeverein Amethyst
Een Soeverein Amethyst kristal draagt de universele vlam van het violete vuur. Deze Andara heeft de kleur violet, welk al eeuwen lang wordt geassocieerd met spiritualiteit en verbinding. Soeverein of onovertroffen als portaal van transformatie en bevrijding tezamen met de resonantie van vrijheid en de vreugde van het hier en nu, is de krachtige transmissie van de Amethist Andara.
Pink Angel Aura
Een Pink Angel Aura HGW kristal HWG betekent het Heart of God Within. Dit kristal resoneert op een hart frequentie die een heel octaaf hoger ligt. Deze Andara ontwaakt de onvoorwaardelijke en goddelijke energie van het kosmische hart zodat je bevrijd word van alle oordeel.
Angel Aura Ethereal mint
Een Angel Aura Ethereal mint kristal kan zich openbaren van vaal groen tot mint groen. Deze Andara resoneert met de heilige frequentie van vrijheid waardoor men in vriendelijkheid, gastvrijheid, vreugde, ontvankelijkheid, openheid en herkenning de goddelijke vonk in ieder ander leert herkennen. Dit kristal brengt het hartchakra, het centrum van compassie, in een hogere trilling. Het is een zeer zacht maar krachtig kristal die uitermate geschikt is wanneer je een ware "healer" bent of zelf healing verlangt
Lady Nelly
De gestreepte Lady Nelly kristallen werden ontdekt net voordat Lady Nellie, als “guardian” van het Andara depot in Californië, haar lichaam verliet. Deze kristallen dragen haar spirituele hart en energieën. Het kristal heeft een voortdurend veranderende kleur, van lichtblauw het pallet doorlopend tot aan donkerblauw toe. Het is een kristal van transmutatie om te kunnen leven in goddelijk vertrouwen, gratie en flow gestoeld op licht en onvoorwaardelijke liefde.
Cyaan Angel kristal
Een Cyaan Angel Andara kristal is een echte boodschapper en vibreert de goddelijke frequenties met een liefdevolle kracht naar ons toe. De trilling van dit kristal is als de energie van het engelenrijk. Het cyaan blauw is een hemelse kleur en verbind je ook zodanig met deze frequenties. Deze Andara ontsluit de verborgen potenties die in iemands DNA liggen opgeslagen en klaar zijn om naar de oppervlakte te komen.
 Bicolor Scarlet Shift - Drakenbloed
Een Bicolor Scarlet Shift - Drakenbloed kristal is het symbool van meesterschap en soevereiniteit. Het representeert het ontwaken van de “draak” of de kundalini. Wanneer we van deze eigen krachten een bondgenoot maken brengt het ons in contact met het grote mysterie van het universum. Voor wie zijn eigen grootsheid accepteert tezamen met de daarbij horende verantwoordelijkheden zullen nieuwe deuren geopend worden. Dit kristal ondersteunt de stap naar zelfrealisatie en opent het geheim van de sterren. Echter wanneer dit kristal wordt misbruikt zullen je eigen schaduwzijden het leven krachtig gaan ondermijnen.
Angel Celestial Heart
Een Angel Celestial Heart kristal heeft de frequentie van kosmische liefde en genezing. In de verbinding met het hart of het centrum van ons ware zijn brengt een Celestial Heart een energie die mensen liefdevol omhoog tilt en inwijdt in begrip en loslaten.
Tanzaniet Fire
Een Tanzaniet Fire kristal heeft een intense blauwe kleur met vele scharkeringen. De transformerende vlam van het violete vuur helpt je met het overstijgen van oude vastzittende gewoontes en gedachtepatronen en brengt je naar een volgend niveau. Wanneer je jezelf waarlijk kunt openen voor dit mystieke kristal zal het zijn kwaliteiten met je delen.
Aqua Serenity kristal
Een Aqua Serenity Andara vertegenwoordigt rust en harmonie. Het heeft de verkoelende en ontspannende kleur van de zee en werkt als een katalysator om je in contact te brengen met het hogere zelf. Deze Andara is een krachtig kanaal en activator van dit hogere bewustzijn en stelt je in staat jezelf te leren kennen in de vele dimensies van je wezen. Een Aqua Serenity is het portaal naar het Christusbewustzijn van onvoorwaardelijke liefde en compassie, vaak uitgedrukt in een of andere healing modaliteit.
Celestial Gold green kristal
De Celestial Gold green Andara is een helder lichtgevend kristal en ondersteunt mensen om de reflectie van de uiterlijke wereld te overstijgen en de waarheid van het hemelse licht te ontdekken. De Andara resoneert met het hartcentrum en helpt je met het herinneren van de je ware essentie.
Stacks Image 92
Centre for conscious creation
Michel & Silvia Tomaello