Het vitaliseren van drinkwater

De vibratie van de voedingsmiddelen die men consumeert heeft grote invloed op de vibratie van het menselijk lichaam. Voedingsmiddelen met een hoge vibratie ondersteunen ons fysieke- en energielichaam terwijl bij voedingsmiddelen met een lage vibratie het lichaam juist harder doet werken om balans te creëren.

Het water dat we dagelijks drinken is een belangrijk segment van onze dagelijks voedingspatroon en kan op eenvoudige wijze krachtig worden “opgeladen” en ons lichaam daardoor in een hogere trilling brengen. Al vele eeuwen lang gebruiken religieuze, mystieke of spirituele ordes symbolen om de vibratie van voeding, lichaam en geest te verhogen.
Heilige geometrie of sacred geometry en de kracht van de zuivere symbolen is trilling-verhogend voor het object waarop het symbool wordt geprojecteerd. Symbolen zoals bijvoorbeeld de flower of life (levensbloem) of de Aum of Om, zijn veel gebruikt om de vibratie van een object te verhogen.

Overigens is water-vitalisatie anders dan waterzuivering. Er worden namelijk geen stoffen uit het water gehaald of toegevoegd maar het verhoogt de energetische vibratie zodat het water terugkomt in zijn natuurlijke geometrische vorm en daardoor in harmonie met de natuur.
Water met een “mooie” trilling is een grote steun in het balanceren van lichaam en geest, waardoor onze gezondheid en het algehele gevoel van welzijn positief wordt beïnvloed.
Onze vitaliserende producten
Stacks Image 214
Stacks Image 216
  • Stacks Image 227
  • Stacks Image 225
  • Stacks Image 248
  • Stacks Image 223
  • Stacks Image 229
  • Stacks Image 246
  • Stacks Image 250
Stacks Image 114
Onderzoek
De vibratie van water is een lastig concept voor de huidige wetenschap omdat het nog geen afdoende meetapparatuur heeft om deze specifieke trillingen te meten. Echter zijn er vele pseudowetenschappers geweest die op dit gebied baanbrekend werk hebben verricht waarvan onderzoeker en natuurfilosoof Dr. Masaru Emoto de mooiste publicaties heeft op het gebied van de resonantie van water.
Stacks Image 157
Masaru Emoto
Dr. Emoto heeft door middel van zijn onderzoeken kunnen aantonen dat positieve en negatieve gedachten grote invloed uitoefenen op de vorming van ijskristallen. Goede gedachten vormen een prachtige kristalstructuur, terwijl negatieve gedachten de structuur van het ijskristal verminken.

Dr. Emoto heeft tevens aangetoond dat ook woorden, beelden, symbolen of muziek de structuur van het bevroren waterkristal sterk beïnvloeden. Water met een “mooie” trilling is een grote steun in het balanceren van lichaam en geest, waardoor onze gezondheid en het algemene gevoel van welzijn mede positief wordt beïnvloed.
Stacks Image 177
Test het zelf!
De eenvoudigste methode om te testen of het vitaliseren van water ook echt werkt en geen onzin is, kan het beste ervaren worden door een smaaktest te doen.

Vul hiervoor twee identieke drinkglazen met drinkwater en plaats de glazen minimaal twee meter van elkaar vandaan. Plaats onder één van de twee drinkglazen jouw favoriete symbool. Laat dit water minimaal drie minuten staan om “op te laden” en proef daarna het verschil tussen de twee glazen drinkwater.

Je zult merken dat het gevitaliseerde water veel beter smaakt en zachter of ronder aanvoelt in de mond. Je kunt zelfs een huisgenoot de glazen ongezien laten verwisselen zodat je blind de drink test doet zodat, suggestie geen rol meer speelt.

Wanneer je het interessant vind om het water op vibratie te meten kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de Bovismeter en zelf de boviswaarde van het water bepalen. Je zult een duidelijke toename ervaren van de frequentie van het gevitaliseerde glas met drinkwater.
Stacks Image 167
De gouden ratio
Door water te vitaliseren middels de “energy design water karaffen”, maak je gebruik van deze gouden ratio of de gulden snede en dit brengt het water in harmonie met de natuur. De gulden snede geeft een verhouding aan die ook wel de verhouding van het goddelijke wordt genoemd. Deze spiraalvormige verhoudingen kun je overal terugvinden in de natuur, zoals in bloemen, slakkenhuizen of in ons eigen lichaam.

De mensheid gebruikt al vele eeuwen lang de gouden ratio op velerlei gebied en kun je terugvinden in gebouwen, piramides of kunstwerken. De Fibonacci reeks vormt de rekenkundige basis voor de gouden ratio waarbij het getal Phi (1,618) de verhouding aangeeft.
Stacks Image 92
Centre for conscious creation
Michel & Silvia Tomaello