Eén op Eén met Michel

Als intuïtief coach en therapeut begeleid ik mensen om de muze in het leven (terug) te vinden. Wanneer we als mens de belangrijkste factor van ons bestaan uit het oog verliezen raken we al snel uit de “flow” en komen we vast te zitten in gewoontes, gedachtes en patronen die ons steeds verder wegvoeren van ons levensdoel. Wat is nu deze zogenaamde belangrijke factor of doel van ons bestaan? Hoe krijgen we het gevoel van voldoening en vervulling terug in ons leven? Alles draait om focus en aandacht! Wanneer ondermijnende emoties, woorden en gedachten het leven gaan beheersen is het lastig om onszelf verder te ontplooien en we breken in sneltrein vaart datgene af wat we in het leven hebben opgebouwd.
De levensvreugde zal zich verbergen en lijkt onvindbaar welke hiermee krachtige invloed kan uitoefenen op ons gevoel van welbevinden, gezondheid en vitaliteit. Michel begeleidt je in het proces van het verkrijgen van de nodige inzichten in je vaste patronen en gebruiken samen met de invloed die deze gewoontes uitoefenen op de manier zoals het leven zich aan jou laat zien. Door kritische vragen, opdrachten en contemplatie zul je worden gestimuleerd om de juiste keuzes te maken en jezelf te bevrijden uit de denkbeeldige gevangenis van ontevredenheid en gebrek aan bezieldheid.
Er is moed voor nodig om jezelf te bevragen!
Wanneer je weer de verantwoordelijkheid terug neemt over je eigen leven krijg je direct een krachtig stuk gereedschap in handen waarmee je koerscorrecties kunt initiëren.
Stacks Image 870867
Stel het niet uit en begin nu, wanneer je iets wilt veranderen in je leven zul je er zelf aan dienen te werken!
 • default_title

  Wilt u een afspraak maken? Gebruik dan bovenstaande button of bel Michel op: 0653-848541

 • default_title

  Vul de gevraagde gegevens in het aanvraagformulier zodat deze gegevens kunnen worden gebruikt op uw factuur.

 • default_title

  Een consult van 60 minuten bedraagt € 135,-

 • default_title

  Bij het maken van een afspraak stemt u in met de algemene voorwaarden van de praktijk.

 • default_title

  Betalingen geschieden na het consult d.m.v. contante betaling of Pin.

 • default_title

  Een sessie kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren hierna zal bij afwezigheid de afspraak in rekening worden gebracht.

 • default_title

  Bij het boeken van een consult gaat u automatisch akkoord met ons privacy beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 • Show More
Parkeer-informatie
Creëer opmerkelijke veranderingen in je leven

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 871186
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986