free hit counter
intuïtieve coaching met Silvia Tomaello

Life Coaching Vlaardingen

Intuïtieve Coaching en Privé Mindfulness met Silvia

Mensen in verbinding brengen met hun eigen krachtbron, dat is mijn passie! Als coach en intuïtief energetisch therapeut te Vlaardingen faciliteer en ondersteun ik jou met de her-verbinding, de vonk van inspiratie ook wel de intuïtie, Spirit of het hogere Bewustzijn genoemd. Deze verbinding is het belangrijkste aspect voor een vreugdevol, zinvol en geïnspireerd leven. Vaak is deze verbinding tijdelijk niet waarneembaar door bijvoorbeeld; beperkende overtuigingen, moeilijke relaties, een destructieve innerlijke dialoog, verslaving of een te grote gehechtheid aan zaken die je weer dient los te laten. Dit kan zich uiten in lichamelijke en/of psychische problemen, vermoeidheid, depressieve gevoelens, angsten of andere problemen die jouw vreugde in de weg staan. Een verbroken verbinding houdt je af van het overvloedige leven dat je verlangt.
Wanneer jij merkt dat je bent afgedwaald van deze verbinding waardoor jouw leven niet loopt zoals je zou willen of je bent klaar om deze verbinding kracht bij te zetten dan ben jij klaar voor verandering. Tijdens onze sessie stem ik samen met jou af welke programmeringen, overtuigingen en emoties in de weg staan om de flow van het leven toe te laten. Om dit mogelijk te maken maak ik gebruik van energiewerk, ademhaling, mindfulness, coaching en regressie. Door het creëren van een veilige ruimte tijdens onze sessie kun jij makkelijker bij je gevoel komen en contact maken met de diepere lagen in jezelf, je verbinding. Vanuit deze staat van zijn is het mogelijk om alles wat jou flow heeft tegen gehouden te helen en te integreren. Vul het formulier in voor het aanvragen van een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek.
-
Oriëntatiegesprek

Voor iedereen

-
Gratis
 • default_titleMaak telefonisch kennis met Silvia voor een vrijblijvend circa tien minuten durend oriëntatiegesprek en krijg antwoord op uw vragen over coaching en bespreek welke resultaten u wilt behalen.
 • Show More
Stacks Image 871349
-
Coaching Sessies

Voor particulieren

-
€ 95,- / uur
 • default_titleAls particulier maakt u gebruik van een speciaal tarief van € 95,- per uur incl. Btw.
 • default_titleU bepaalt samen met Silvia hoeveel sessies u nodig heeft en de tijdsduur van een sessie. Een coaching traject bestaat gemiddeld uit 5 à 6 sessies.
 • default_titleDoorgaans wordt er om de twee tot drie weken een sessie gepland. De data worden in overleg bepaald.
 • default_titleBetalingen geschieden na het consult d.m.v. contante betaling of Pin.
 • default_titleEen sessie kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren hierna zal bij afwezigheid de afspraak in rekening worden gebracht.
 • default_titleJe kunt ook kiezen voor een Persoonlijk voordeel pakket € 575,- incl. Btw. (€ 42,50 voordeel bij betaling na eerste sessie). 1 intake van 90 minuten en 5 opvolgende sessies van 60 minuten.
 • Show More
-
Coaching Sessies

Voor bedrijven

-
€ 125,- / uur
 • default_titleHet tarief voor zakelijke cliënten is € 125,- per uur excl. Btw.
 • default_titleSilvia maakt voor u een passende offerte die aansluit bij uw budget, vraag en coachbehoefte.
 • default_titleU bepaalt samen met Silvia hoeveel sessies u nodig heeft en de tijdsduur van een sessie. Een coaching traject bestaat gemiddeld uit 5 à 6 sessies.
 • default_titleDoorgaans wordt er om de twee tot drie weken een sessie gepland. De data worden in overleg bepaald.
 • default_titleEen sessie kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren hierna zal bij afwezigheid de afspraak in rekening worden gebracht.
 • default_titleZakelijk voordeel pakket € 750,- excl. Btw. (€ 62,50 voordeel). 1 intake van 90 minuten en 5 opvolgende sessies van 60 minuten.
 • Show More
In ons Centre bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een Mindfulness Privé training voor mensen die hier de voorkeur aan geven of hier een speciale reden voor hebben. In deze privé training wordt de lesstof persoonlijk afgestemd en bestaat uit 6 bijeenkomsten die in overleg worden afgestemd. De lesduur bedraagt anderhalf uur, welke gegeven wordt door Silvia Tomaello.
De Mindfulness Privé training maakt de lessen nog persoonlijker. Prijs voor de Privé training bedraagt voor particulieren € 855,- incl Btw en voor bedrijven € 1125,- excl Btw. Het cursus boek is inclusief. Bel of mail ons voor meer informatie. verborgen
Life is all about the experience!
Het zijn niet de omstandigheden die je leven bepalen maar het zijn de keuzes die je maakt!
Wanneer je weer de verantwoordelijkheid terug neemt over je eigen leven krijg je direct een krachtig stuk gereedschap in handen waarmee je koerscorrecties kunt initiëren.
Stacks Image 871441
 • default_title

  Bij het maken van een afspraak stemt u in met de algemene voorwaarden van de praktijk.

 • default_title

  Betalingen geschieden na het consult d.m.v. contante betaling of Pin.

 • default_title

  Een sessie kun je tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren hierna zal bij afwezigheid de afspraak in rekening worden gebracht.

 • default_title

  Bij het boeken van een sessie gaat u automatisch akkoord met ons privacy beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 • default_title

  Voor meer info bel Silvia op 0610-698986 of "afgeschermd".

 • Show More
Stacks Image 871448

Michel en Silvia zijn opgeleid door Dolores Cannon als regressie en hypnotherapeut. Getraind door Tony Robbins and Cloé Madanes in strategic intervention life-coaching. Geschoold door Norma Delaney in conscious breathing and soul-reconnection. Opgeleid door Dr. James S. Gordon in Mind-Body Medicine. Silvia heeft al meer dan 30 jaar ervaring als professional in de gezondheidszorg. Michel heeft een vier jarige Hbo studie afgerond aan het Johan Borgman College te Utrecht als natuurgeneeskundig energetisch therapeut.

Creëer opmerkelijke veranderingen in je leven

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 871186
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

intuïtieve coaching met Silvia Tomaello