free hit counter
De basis voor een leven in spiritualiteit en verbinding

De Kracht van Zelfkennis

Mind-Body Training

Nieuwe datum volgt

Deze 8-weekse Mind-body medicine training is voor iedereen die kiest voor een gebalanceerd, vreugdevol en geïnspireerd leven. De Mind-body training zal op vele levensvlakken inzichten brengen en is uiterst effectief zodat je: stress de baas kunt blijven, je nachtrust positief kunt beïnvloeden, dagelijks momenten weet in te bouwen om te onthaasten en kostbare tijd voor jezelf weet te creëren of uit te breiden. Je kiest deze training wanneer je geestelijk en lichamelijk in balans wilt blijven om je gezondheid preventief te ondersteunen en jouw hoeveelheid levensenergie wilt verhogen. Het bewust worden en onderbreken van de onophoudelijke stroom aan gedachten is een belangrijke schakel op de weg van zelfontdekking en spiritualiteit.
Deze training biedt de handvatten die eenvoudig in het dagelijks leven zijn te integreren om een authentieke levenshouding te ontwikkelen waarmee je jouw eigen leven kunt vormgeven naar meer balans, rust, inspiratie, creativiteit, gezondheid en zingeving. Balans vinden tussen verstand en gevoel zorgt dat jij de regie weer in handen neemt anders dan te worden geleefd door de buitenwereld, je emoties of gedachten. Je leert om negatieve gedachtenpatronen op te sporen en om te buigen naar opbouwende gedachten. Wanneer je opnieuw leert waarnemen wat je werkelijk nodig hebt en daar gehoor aan durft te geven kun je toekomstige problemen, moeilijkheden en onbalans in de kiem smoren en middels nieuwe keuzes het leven sturen in elke gewenste richting.
Het is inmiddels gebleken dat de Kracht van Zelfkennis Training van Michel en Silvia voor velen een “life-changing event” is!

Creëer balans tussen lichaam ziel en geest.

Stacks Image 861765

Via werkgever

€ 620,- per persoon excl Btw met gratis boek

Onze training bevat de volgende onderwerpen:

Dag 1: Onthaasten en in het NU leven

Dag 2: De balans tussen denken en voelen

Dag 3: Emoties en gedachten

Dag 4: Jezelf op de 1e plaats zetten

Dag 5: Acceptatie en loslaten

Dag 6: De buitenwereld is je binnenwereld

Dag 7: Relaties

Dag 8: Signalen van je intuïtie

Contact
Heb je vragen over deze training kun je contact opnemen met Silvia 0610-698 986 of Michel 0653-848541 of stuur een email naar verborgen. De cursus wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen. Kun je onverwacht een keer niet? Dan is er de mogelijkheid tot 2 gratis inhaallessen bij de eerst volgende cursus die plaatsvindt. Dit in overleg met Michel of Silvia.
Voor een leven in verbinding en spiritualiteit

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986