free hit counter
Mind-Body Mindfulness Training te Vlaardingen

Mind-Body Training

Leven in deze wereld, niet in de mind

8-Weekse training start Woensdag 6 januari 2021 van 19.30 uur - 22.00 uur
Stress regulatie / ontspanning / symptoom vermindering / self-care / opbouw intuïtie / transformatie / bouwt aan veerkracht, optimisme, herstel en genezing.
Stilstaan geeft rust. Maar stilstaan, verstilling, kan ook verwarrend zijn. In het stilstaan kunnen er allerlei ‘geparkeerde’ zaken naar boven komen drijven die je niet wilt of kunt zien. Delen van jezelf die je wegdrukt, niet opnieuw wilt ervaren, die pijn doen of (heftige) emoties te weeg brengen. Zaken waar je onrustig van wordt, vele gedachten die van ‘hot naar her’ springen. Wanneer je (intens of groots) verdriet, boosheid, angsten of andere emoties ervaart, kun dit je op afstand houden van je gevoel of verdoven. Je activeert als het ware een verdedigingsmiddel om geen pijn te voelen. Het houdt je af van accepteren, experimenteren en bevrijden van pijnlijke gevoelens.
Het houd je af van vreugdevol zijn en liefhebben, het is beperkend of kan zelfs levensbedreigend zijn. Het maakt je onder andere – alert – altijd waakzaam – over controlerend – angstig – depressief. Wanneer je wilt weten hoe om te gaan met deze geparkeerde, misschien recente of ongebalanceerde delen van je, is de Mind-Body Training een ideale training. Het is een wetenschappelijk onderbouwd programma waarbij je handvatten krijgt om te groeien in bewustzijn, (vaak onbewuste) delen van jezelf te gaan herkennen, een plek te geven en zelfs te integreren. Hierdoor kun je er beter mee omgaan en uiteindelijk kunnen deze aspecten géén invloed meer uitoefenen op je dagelijkse leven en de toekomst.
Mind-Body Training € 295,- incl. Btw.
Maximaal 8 deelnemers
Stacks Image 862276

Meld je aan via het inschrijfformulier en betaal via het betaalverzoek in de toegestuurde bevestigingsmail.

Woensdag avonden van 19.30 uur - 22.00 uur.
8 bijeenkomsten van 2,5 uur lang.
Data: Onderaan de pagina.
Locatie: Buizengat 10 te Vlaardingen.
Deze goed gefundeerde transformatieve training geeft je de gereedschappen die nodig zijn om de beoefening van Mind-Body Medicine een integraal en fundamenteel onderdeel te maken van je leven.
Binnen de mind-body groepen is het helaas niet mogelijk om een gemiste les in een andere groep in te halen. Dit in verband met het vertrouwelijk karakter van het groepsproces.

De Mind-Body Training is een cursus ontwikkelt voor:

 • default_titleHet verminderen of integreren van pijn en angst
 • default_titleHet verkrijgen van inzicht in welk gebied van je levend dan ook
 • default_titleCreëren van ontspanning
 • default_titleEen mentale en emotionele time-out
 • default_titleZelfverkenning
 • default_titleStress vermindering
 • default_titleZelfregulatie van het autonoom zenuwstelsel
 • default_titleHet ontwikkelen van bewustwording
 • default_titleHet integreren van een meditatief bewustzijn
 • Show More
 • default_titleEnergie verhoging
 • default_titleHet verlichten van fysieke spanning
 • default_titleHet doorbreken van emotionele patronen die je vanuit gewoonte vasthouden
 • default_titleHet verbinden met de info en de begeleiding vanuit het onderbewustzijn
 • default_titleHet scheppen van vertrouwen op je innerlijke wijsheid
 • default_titleHet verhogen van zelfbewustzijn
 • default_titleHet verkrijgen van toegang tot het onderbewuste
 • default_titleHet versterken van de verbinding met je intuïtie
 • Show More
Meditatie / biofeedback / autogene training / ademwerk / geleide visualisatie / zelf hypnose en creatieve expressie.
 • Data cursus woensdag 6 januari 2021 van 19.30 - 22.00 uur:

  Woensdagen: 6 jan, 13 jan, 20 jan, 27 jan, 3 febr, 10 febr, 17 febr en 24 febr 2021.

Dag 1: Bewuste adem en zelfverkenning

Dag 2: Zelfregulatie van het zenuwstelsel

Dag 3: Meditatie en visualisatie

Dag 4: Het effect van emoties op het lichaam

Dag 5: Genogrammen en niet-eigen energieën

Dag 6: Acceptatie en opruiming

Dag 7: Verhogen van je frequentie

Dag 8: Leven vanuit je kern

Wat hebben anderen ervaren?

In de Mind-Body Training ontvang je inzichten, tools en gerichte adviezen voor persoonlijke groei. Je krijgt alle ruimte om te delen en gehoord te worden. Tijdens de sessies voel je je geaard en rustig. Het contrast met de buitenwereld wordt steeds kleiner, omdat je werkt aan je binnenwereld. De tools heb ik geïntegreerd in mijn dagelijkse routine. Ze helpen me om in mijn lichaam te zijn en een positieve flow te creëren voor mezelf.

Andrea

Voor mij was de mind-body training een hele fijne wekelijkse bijeenkomst met Michel, Silvia en de andere leden van de groep. Ik keek er elke week naar uit om op zaterdag mijn ervaringen van de week te kunnen bespreken en weer echt in mijn lichaam te kunnen komen. Iedereen kreeg de ruimte zijn of haar verhalen te delen en er was altijd persoonlijk en praktisch advies. De oefeningen zijn zeer afwisselend en het is erg fijn om ze eerst samen met Michel en Silvia te doen en ze daarna de hele week thuis toe te passen. Het mooiste vond ik dat ik nu hele praktische handvatten heb die ik dagelijks toe kan passen. Daar was ik al heel lang naar op zoek en heb ik nu in deze lessen gevonden. Ik ben al een heel stuk meer in mijn lichaam en kijk er naar uit om dit ook toe te blijven passen nu de lessen over zijn. Eigenlijk zou iedereen de training een keer moeten doen!

L. P.

Deze Mind-Body Training zou ik iedereen willen aan raden om te gaan volgen! Ik heb zoveel geleerd en weer nieuwe inzichten gekregen om verder te groeien en te ontwikkelen/bewustwording de afgelopen 10 weken door de tools die er iedere week besproken worden en je deze ook mee krijgt om thuis te oefenen! Het was een fijne groep waar ik alles kon bespreken als ik dat wilde (niets moet) en het voelde voor mij vertrouwd. Michel en Silvia bedankt voor de fijne en leerzame 10 weken! En de eigen gemaakte baksels van Silvia waren ook weer overheerlijk iedere week!

Groetjes, Carla

Ik vond het heel fijn om de Mind-Body Training bij jullie te volgen. Jullie zijn beide hele zachte en aardige mensen wat ervoor zorgde dat ik mij op mijn gemak voelde. Dankjewel daarvoor! De groep waarin ik zat was ook heel fijn. Het fijne aan een groep is dat je hoort hoe andere de oefeningen ervaren en wat voor hun wel of niet werkt. Soms is het gewoon al even fijn om te horen dat iemand anders hetzelfde of iets dergelijks mee maakt. De cursus was voor beginners zoals ik goed te volgen. De cursus zelf heeft mij meerde oefeningen gebracht die ik dagelijks kan gebruiken. Nu de wekelijkse bijeenkomsten gestopt zijn moet ik nog even zoeken naar structuur om vaker mijn oefeningen te doen, maar dat komt wel goed :)

Iza

Contact
Heb je vragen over deze training, dan kun je contact opnemen met Silvia: 0610-698 986 of Michel: 0653-848541 of stuur een email naar: verborgen.

De training wordt gehouden aan het Buizengat 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Ieder mens op aarde zal ooit op één of andere manier te maken krijgen met stress of trauma, soms klein, soms groot. Dit hoort bij het leven, bij ons mens zijn. Ons lichaam is een genieus organisme dat een zelfhelend vermogen laat zien als we ruimte, tijd en aandacht geven aan stress of trauma.
Stress and trauma can only be healed by heart

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 862259
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986