free hit counter
Energetische therapie door Silvia & Michel Tomaello

Jij bent zelf het grootse project waaraan je ooit zult werken

Michel is meer dan 30 jaar ondernemer in het bedrijfsleven. Ooit begonnen als gespecialiseerd aannemer in natuursteen en tegelwerken waarmee hij 25 jaar leiding gaf aan zijn bedrijf. De behoefte groeide om op een andere wijze een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenschap en hierdoor is Michel zijn passie voor persoonlijke groei en ontwikkeling gaan vormgeven. In 2009 heeft hij een vierjarige HBO studie natuurgeneeskunde afgerond en heeft zijn praktijk / centrum, die hij in 2007 heeft opgericht, kunnen professionaliseren. Tevens heeft hij diverse opleidingen afgerond en is onder andere opgeleid tot regressie therapeut, mindfulness trainer, strategisch interventie coach, ademcoach, meditatie trainer en RYT- 500 yogadocent. Als auteur heeft Michel inmiddels diverse boeken op zijn naam staan.
Silvia is ruim 30 jaar werkzaam als zorgprofessional. Ze heeft haar kwaliteiten en ervaring kunnen ontwikkelen in de ouderenzorg, de thuiszorg, als begeleider van mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking en in de psychiatrie. Als mindfulness trainer werd haar interesse gewekt om ook als personal-coach en life-coach te gaan werken in het centrum waar ze samen met haar man werkt. Sinds 2009 verzorgt zij diverse trainingen en workshops en is opgeleid en werkzaam als energetisch therapeut, regressie therapeut, mind-body trainer, adem coach en meditatie docent. Silvia weet als geen ander hoe ze mensen kan terugbrengen bij hun gevoel zodat positieve veranderingen op gestructureerde wijze kunnen plaatsvinden.
Stacks Image 175

Michel en Silvia zijn opgeleid door Dolores Cannon als regressie en hypnotherapeut. Getraind door Tony Robbins and Cloé Madanes in strategic intervention life-coaching. Geschoold door Norma Delaney in conscious breathing and soul-reconnection. Opgeleid door Dr. James S. Gordon in Mind-Body Medicine. Silvia heeft al meer dan 30 jaar ervaring als professional in de gezondheidszorg. Michel heeft een vier jarige Hbo studie afgerond aan het Johan Borgman College te Utrecht als natuurgeneeskundig energetisch therapeut.

De weg naar binnen bewandelen is een groot avontuur

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 161
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Energetische therapie door Silvia & Michel Tomaello