Web Analytics
Voedselselcombinatieleer voor een gezonde lifestyle

De voedsel combinatie leer (VCL)

De voedselcombinatieleer is een vorm van eten die al meer dan honderd jaar bekend en succesvol is. Deze leer is gebaseerd op de verschillende verteringsmilieus in ons spijsverteringstelsel. Diverse voedingstoffen vereisen een ander verteringsmilieu in de maag. Wanneer men weet welke voedingsgroepen goed met elkaar combineren dan optimaliseren wij automatisch onze spijsvertering. Het gevolg is dat ons lichaam minder energie verbruik om ons voedsel te verteren en deze energie krijg je terug om te leven. Tevens produceert het lichaam minder afvalstoffen, dus minder verzuring, minder spierpijn na het sporten en een flexibeler lichaam. Wanneer je overgewicht hebt zul je merken dat je met de voedselcombinatieleer automatisch terugkomt op je natuurlijke lichaamsgewicht. Je kunt alles blijven eten wat je nu eet en ook nog in de zelfde hoeveelheden, alleen combineer je de voedingsmiddelen anders.
Het denken zal helderder worden en je lichaam voelt schoner aan. De VCL verdeelt voedingsstoffen in vijf groepen namelijk: koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en suikers. Niet alle groepen gaan goed samen volgens de VCL. Er is nog een extra groep en dat is groente en rauwkost, deze groep kun je overal mee combineren. Bij overgewicht zul je merken dat je circa een kilo per week verliest wanneer je volgens deze methode eet. Nooit meer een opgeblazen gevoel na de maaltijd! Nooit meer uitbuiken op de bank! Kom vanzelf terug op je ideale gewicht zonder te lijnen! In Silvia’s 4-weken menu staat alles uitgelegd over de VCL tezamen met vele recepten. Een 4-weekse leidraad waarmee je direct kunt starten met de voedselcombinatieleer.

Heb je vragen over het menu stel je vraag dan via e-mail aan "afgeschermd".
4-Weken Menu volgens de VCL € 15,-
Stacks Image 29104
Stacks Image 29106
Stacks Image 10654

Ga direct aan de slag

Het menu is na betaling direct te downloaden.
25 pagina's aan menu's, recepten en informatie.

Heldere geest
Bewuste voeding heeft niet alleen een positieve invloed op je fysieke lichaam maar ondersteunt ook je persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling.
Houd je spijsvertering gezond voor een vitaal en actief leven

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 29082
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986