Web Analytics
Leer alles over de voedselcombinatieleer

Workshop voeding en bewustzijn

Maandag 2 maart 2020 - 10.00 tot 15.00 uur
Je hebt één lichaam en het is jouw taak om je lichaam te ondersteunen daar waar nodig om gezond te blijven. Een goed voedingspatroon is nog steeds een krachtig medicijn! Om te beginnen is het belangrijk om inzicht te verkrijgen op de wijze waarop jouw spijsvertering werkt, de basis. Wanneer je een optimale spijsvertering weet te creëren, heeft het lichaam minder energie nodig om het voedsel te verteren en deze energie houd je dus over om te leven! Wanneer je een optimale spijsvertering hebt produceert het lichaam minder afvalstoffen. Hierdoor wordt het denken helderder en kom je, in geval van overgewicht, automatisch terug op je ideale gewicht. Je ervaart minder ontstekingsreacties in het lichaam en buik- en darmklachten na de maaltijd zijn verleden tijd. Gedurende deze dag begeleidt Silvia jou hoe je met behulp van de voedsel combinatie leer (VCL) lichaam en geest kunt ondersteunen.
De VCL ga je gebruiken om een nieuwe levensstijl te creëren in plaats van het volgen van vele diëten. Tevens laten zij je bewust worden welke oude programmeringen en overtuigingen je afhouden van een gezonde levensstijl. Gedurende de workshop bespreken we onder meer het spijsverteringsstelsel, de basis principes van de voedsel combinatie leer (VCL), lichaamsverzuring, het zuur/base evenwicht, geraffineerde voeding, de invloed van voeding op onder- of overactiviteit en bewust eten. Ook wordt uitgelegd wat ademhaling en meditatie kunnen bijdragen aan meer geestelijke en lichamelijke balans. Aan het einde van de dag krijg jij Silvia’s foodfun 4-weken menu mee naar huis, een eenvoudige leidraad waarmee je direct aan de slag kunt.

Wanneer je veranderingen wilt aanbrengen in je leven, begin dan NU!
Workshop Voeding € 111,-
Stacks Image 29115
Stacks Image 29117
Stacks Image 29072

Voeding en Bewustzijn

De dag is geheel verzorgd!

Incl. uitgebreide lunch volgens de VCL.

Heb je vragen over deze workshop?
Stel deze dan via e-mail aan "afgeschermd".

De workshop wordt gehouden aan het:
Buizengat nr 10, 3134 AG te Vlaardingen.
Maximaal 8 deelnemers.

Heldere geest
Bewuste voeding heeft niet alleen een positieve invloed op je fysieke lichaam maar ondersteunt ook je persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling.
Lees review
Stacks Image 10654
Ondersteun je spijsvertering, verkrijg meer energie en kom op je natuurlijke gewicht

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 29089
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986