free hit counter
Inspirerend blog door Michel Tomaello

Columns van Michel Tomaello

Stacks Image 493

Geestelijke voeding

De laatste maanden is er in Nederland, onder een zeer grote groep mensen, een mooie verschuiving in gang gezet op het gebied van bewuste voeding. Heel langzaam begint in de massa, het bewustzijn te ontwaken dat gezondheid en voeding een sterke relatie met elkaar hebben.In diverse oosterse culturen werkt de gezondheidszorg, al eeuwen lang primair met de aanpassing van voedingsgewoontes.
Lees verder...
Stacks Image 339

De zegen van een moeilijk leven

In mijn praktijk maakte ik onlangs weer iets moois mee waarmee nog eens werd benadrukt hoe wonderlijk de levensscenario’s van mensen zijn georkestreerd. Als therapeut maakt ik steeds meer gebruik van de quantum healing hypnose therapie. Quantum betekent in dit geval dat mijn cliënten gedurende de hypnose de mogelijkheid hebben om tijd en ruimte te overstijgen. Dit werkt wonderschoon wanneer de denkgeest van de cliënt zo vriendelijk is om tijdelijk de controle te laten vieren en meewerkt om alles vanaf de zijlijn te observeren.
Lees verder...
Stacks Image 240

Natuurgeneeskunde in de Amazone

Natuurgeneeskunde is een terminologie in Nederland die staat voor alle soorten geneeskunst anders dan de reguliere geneeskunde. Natuurlijke manieren om heling te verkrijgen zonder chemische medicatie. Overigens lijkt het wel of op overheidsniveau en het niveau van de zorgverzekeraars er hard wordt gewerkt om natuurgeneeskunde uit onze realiteit te bannen. Recent ben ik teruggekeerd van een zeer avontuurlijke reis in het Peruaanse Amazone gebied.
Lees verder...
Stacks Image 139

Energetische therapie

Even een informatief stukje over de voordelen van energetische therapie in samenwerking met en als aanvulling op de reguliere zorg. Zoals je misschien al weet is het menselijk lichaam een bijzonder geavanceerd en gevoeling stukje "techniek". Als het menselijk lichaam optimaal functioneert dan zit je lekker in je vel en ervaar je geen klachten. Als er in het lichaam een "storing" optreedt zul je daar in vele gevallen weinig van merken want het menselijk lichaam beschikt over een groot zelfhelend vermogen en zal automatisch proberen de "storing" te verhelpen zonder dat je hier iets van merkt of iets voor hoeft te doen.
Lees verder...
 Pag 1 / 1 
Laat het innerlijk spreken

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 764
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Inspirerend blog door Michel Tomaello