free hit counter
Wat is mijn missie op aarde

Columns van Michel Tomaello

Stacks Image 383

Wat is mijn missie op aarde

Deze vraag zal wellicht ook wel in jouw gedachten een rol spelen. Wat kom ik hier doen op aarde? Wat is mijn missie? Waarom ben ik hier? Voor velen zal deze vraag naar de oppervlakte rijzen wanneer aan alles is voldaan vanuit het maatschappelijk ideaal beeld. Een goede opleiding, een goede baan en een partner of gezin. Veelal volgen we deze structuren zonder dat we ze onze bewuste aandacht hebben gegeven maar verzekerd willen zijn van geborgenheid, veiligheid en de afwezigheid van financiële problematiek.

Een goed inkomen staat niet altijd synoniem voor een plezierig bestaan. Zeker niet als je missie hier op aarde iets anders van je verlangt dan de huidige weg die je bewandelt. Maar hoe kom je hier nu achter? De eerste signalen zijn natuurlijk wanneer je alles hebt gedaan en “bereikt” waarvan jij dacht dat het essentieel was om jezelf prettig en tevreden te kunnen voelen, diep van binnen wordt vergezeld door het onbestendige gevoel dat er iets “missende” is. Het gevoel dat er iets niet klopt of nog niet compleet is in je leven.

Het ontevreden gevoel wil vertellen dat je een zeer belangrijk component in het leven over het hoofd hebt gezien. Zonder deze structuur zal niets compleet blijken te zijn en is het lastig om te ontdekken wat er nu missende is in je leven. Het vervelende is dat er in onze westerse maatschappij, van kennis en technologie, nauwelijks aandacht wordt besteed aan het belangrijkste in het leven; - dat je jezelf weer bewust wordt wie je werkelijk bent, wat je komt leren op aarde en vooral de ontdekking wat je hier komt delen.

Wil je je missie op aarde weer in herinnering brengen zul je eerst de her verbinding dienen te maken met je eigen Ziel of Hogere Zelf. De krachtbron in jou die wordt gevoed door de Goddelijke vonk. Leven zonder dit bewustzijn laat uiteindelijk alle kleur en glans uit het leven verdwijnen. Deze belangrijke component in jezelf kun je niet ervaren in het verstand maar kun je alleen ervaren in je diepste gevoelswereld. Het verstand heeft eenvoudigweg niet het instrumentarium om zo’n fijnstoffelijke energie waar te nemen en te vertalen.

Wanneer je nauw verbonden blijft met dit deel van jezelf dat veilig opgeborgen ligt in de diepste regionen van je gevoelswereld, zul je automatisch de kracht, de wijsheid, de inspiratie, de onuitputtelijke energie, de genezing, de vreugde, de passie, de dankbaarheid en het vertrouwen mogen ervaren wat je van nature in jou aanwezig is.
Dit deel van jou staat niet los van jezelf of buiten jou. Het is geen Godheid buiten je, hoog in de hemel, het zijn niet de engelen, begeleiders of de geacendeerde meesters in de andere dimensies. Het is je eigen Ziel verbonden met jouw fysieke lichaam in het hier en nu! Je bent altijd verbonden met je Ziel maar je kunt dit niet waarnemen en ervaren met de beperktheid van het verstand.

Tijdens de quantum healing hypnotherapie die ik mag beleven met mensen staat vaak de vraag: “wat is mijn missie of doel?” op het verlanglijstje om duidelijkheid in te verkrijgen. De antwoorden welke via deze methode worden verkregen zijn voor iedereen uniek. Toch zie ik in alle antwoorden een overeenkomstige factor welke steeds weer in herinnering wordt gebracht.

Wanneer je wilt weten wat je doel hier op aarde is, wat je missie is of hoe je het ontevreden gevoel in jezelf kunt helen? Wordt dan stil! Draai je oren en ogen naar binnen en ervaar de rust, de ruimte, de antwoorden en de schoonheid in jezelf. Nodig je Ziel uit om weer een bewust onderdeel te worden van je dagelijks leven zodat je begeleid kunt worden op je zelfgekozen weg.

Het is fijn en inspirerend om nabij mensen te zijn die een bewuste verbinding hebben met deze krachtbron in zichzelf. Zorg dat je wat vaker uit je verstand gaat en je innerlijke wereld verkent, zodat ook jij deze verbinding weer in ere kan herstellen.

Wanneer je deze verbinding weet uit te stralen is je missie al geslaagd!

Michel Tomaello.
Terug naar overzicht
Laat het innerlijk spreken

Centre for conscious creation

Balans tussen denken en voelen

Stacks Image 764
Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Michel: 0653-848541 Silvia: 0610-698986

Inspirerend blog door Michel Tomaello